Winter

Op zoek naar de uitgelezen plek voor je (bedrijfs-)borrel, feest of diner? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In het sfeervolle DAVO Proeflokaal op ons landgoed in Twello zit je in een verwarmde kas vol met planten. Van november 2024 tot en met maart 2025 kun je bij ons terecht. Het proeflokaal bestaat uit twee kasdelen vol exotische planten, die beide beschikbaar zijn voor reserveringen. Het landgoed van Buitenpost ligt vlakbij Deventer en is goed bereikbaar met de auto. Er zijn gratis parkeerplekken aanwezig. Je kunt al terecht met een groep vanaf 20 personen.

Winterarrangementen

november t/m maart

Wintertafel

Diverse winterse gerechten die aan tafel worden uitgeserveerd op vintage schalen, om samen te delen. De vleesgerechten kunnen worden vervangen voor vega-opties. Van 20 tot 80 personen. 

  • €30,- per persoon
  • €35,- inclusief dessert

Broodplank met dips
Brood van de bakker, geserveerd met luxe dips

Aardappeltjes uit de oven
Met kruiden uit de tuin

Frietjes
Gewoon normaal, met mayo

Gekarameliseerde wortel op opgeklopte feta
Gegrilde wortels uit de oven met harissa en honing, geserveerd op opgeklopte feta- yoghurt saus, met geroosterde pompoenpitjes

Gegrilde groene groenten
Op mosterdcrème

Gebakken champignons
Met kruiden uit de tuin

Salade met sardientjes en biet
Koude salade met bietjes, dille, rode ui, kappertjes en sardientjes uit blik

Bavette
Geserveerd met za’atar boter en huisgemaakt zoetzuur
Liever geen vlees? Dan serveren we: Maiskolven van de grill

Coq au vin
Op z’n Frans: kipstoof in wijn
Liever geen kip? Dan serveren we: Aardappelpastinaakpuree met geroosterde pompoen en postelein

Dessert
Warme crumble met stoofpeertjes van Buitenpost
Stoofperencrumble met kannetjes huisgemaakte custard

Winterbuffet

Diverse winterse gerechten, geserveerd op vintage schalen en warm op een buffet. VAN 40 tot 150 personen. Meer personen is mogelijk in overleg.

  • €19,50 per persoon
  • €23,50 inclusief dessert

Aardappeltjes uit de oven
Met kruiden uit de tuin

Gebakken champignons
Met kruiden uit de tuin

Spruitjessalade met bleekselderij
Met appeldressing

Geroosterde rode biet
Uit de oven, geserveerd met feta en walnoot

Kipschnitzel
Klassieker, uit de frituur

Beenham
Uit de oven, om zelf te snijden

Brood met dips
Broodplanken met dips

Dessert
Warme crumble met wisselend seizoensfruit
Geserveerd met verse slagroom

Laten we wat plannen

We helpen je graag verder om samen wat moois te plannen.

Telefoon: 06 51 40 79 80
Mail: [email protected]

Tussen het groen, vlakbij Deventer.

Loading...