Winter

op

Buitenpost

 

Winter komt naar Buitenpost, kom jij ook?

Ook in de winter is er leven op Buitenpost. Kijk hieronder wat er allemaal te doen is en kom gezellig langs!

Tijdens de kersvakantie zijn we alle dagen geopend. Maar ook na de feestdagen is het gezellig bijeenkomen op Buitenpost. Ga bijvoorbeeld voor een frisse neus op ontdekking op ons Winterpad of luid het nieuwe jaar in met familie of vrienden in ons Kasrestaurant

Events op Buitenpost

Blotevoetenpad

wintereditie

Opening op 3/12

Ervaar een iets andere versie van het Blotevoetenpad. We hebben planten, dieren en andere bijzondere bewoners van Buitenpost in kaart gebracht. Ga je mee op zoek? Last van koude voeten? Schoenen/laarzen zijn toegestaan.

Kerstpost

10/12 11/12 12/12

Geniet van een echte kerstsfeer bij Buitenpost. Kies de mooiste kerstboom uit, drink glühwein of een winterbiertje en warm je op bij een van de vuurkorven.

Kerstbomen verkoop

Vanaf 3/12

Scoor jouw kerstboom bij Buitenpost. Je kunt kiezen uit fijnsparren, Servische sparren (Omorika) en blauwsparren.

Met een warme choco of glühwein blijf je lekker warm tijdens het zoeken naar jouw perfecte kerstboom.

Streekmarkt

11/12

De enige echte Buitenpost Kerstmarkt. Deze staat in teken van lokale ondernemers en onze eigen producten. Laat je verrassen door het aanbod, drink een warme choco of loop ons nieuwe winterpad.

Winterbierfestival

12/12

Kom samen met je familie/vrienden proeven van verschillende winterbieren onder het genot van muziek. Verschillende bevriende brouwerijen presenteren hun heerlijke brouwels.

Kerstlunch

26/12 vanaf 13u

Een kerst om nooit te vergeten, met je geliefden om je heen. Midden in het groen serveren we het kerstmenu, samen met onze telers en producten uit de streek, of van eigen land.

Kerstdiner

26/12 vanaf 17u

Een kerst om nooit te vergeten, met je geliefden om je heen. Midden in het groen serveren we het kerstmenu, samen met onze telers en producten uit de streek, of van eigen land.

Kerstsok ophangen

17/12 tot 24/12

Hang je kerstsok op bij Buitenpost tussen 17 en 24 december. 24 december kun je deze dan weer gevuld komen ophalen.

Loading...