Wijnfestival 2023

Op 24 juni proef je meer dan veertig soorten wijn op het terrein van Buitenpost. Waan je in Franse sferen naast de wijngaard. Proef verschillende wijnen en haal ondertussen je eten bij een van de foodtrucks. Dit alles onder het genot van fijne muziek. Kom lekker op je sneakers, schuif aan bij een van de lange tafels en geniet van onze mooie locatie.

Ontdek Nederlandse wijnen van o.a. Betuws Wijndomein, Buitenpost, Apostelhoeve, Gelders Laren, Domein Holset, Wijngoed Thorn en meer. Verder zijn er buitenlandse wijnen per glas en fles beschikbaar.

De rest van het terrein is geopend. 12 hectare om lekker op rond te struinen. Loop bijvoorbeeld het Blotevoetenpad of speel een potje jeu de boules of beugelen bij de Baan. Kinderen kunnen hier ook terecht. Daarnaast is onze speelweide met dieren geopend.

 

Praktische informatie

Het Wijnfestival is op zaterdag 24 juni van 14:00 uur tot 21:00 uur. Je betaalt €9,- per ticket. Je ontvangt een welkomstdrankje en krijgt een glas. Kinderen zijn ook welkom, die kunnen gratis naar binnen.

 

Proef wijnen van:

Koop hier je ticket:

Loading...