Vrienden en familie

Organiseer jouw ideale dag bij Buitenpost! We denken graag met je wensen mee voor een mooie dag. Onze unieke locatie middenin het groen biedt eindeloze mogelijkheden. Leuk voor vrienden en families, perfect voor jong en oud.  

Familiedag

Vier je leukste familiedag bij Buitenpost. Gezellig met de hele familie op pad, leuke activiteiten ondernemen en natuurlijk lekker eten. Kinderen kunnen zich onder andere vermaken op de speelweide, terwijl volwassenen onder het genot van een drankje kunnen bijpraten met elkaar. Voor het organiseren van een familiedag of familiefeest in omgeving Deventer en Twello ben je bij Buitenpost aan het goede adres.

Vriendendag

Organiseer een toffe vriendendag bij Buitenpost. De locatie is zowel geschikt voor een actieve als voor een ontspannen dag. Je kunt meerdere leuke activiteiten bijboeken en met de hele groep blijven slapen op de camping.

Activiteiten 

Bij Buitenpost hoef je je nooit te vervelen ook als het regent! Er zijn een hoop activiteiten te doen op ons terrein. Zo kun je met de hele groep het Blotevoetenpad lopen. Of ga de strijd met elkaar aan en speel een potje jeu de boules of beugelen op De Baan. Verder kun je kiezen voor een wijnproeverij met wijnen uit onze eigen wijngaard of een bierproeverij met diverse DAVO bieren, waaronder onze eigen Buitenpostvariant.

Laten we wat plannen

We helpen je graag verder om samen wat moois te plannen.

Telefoon: 06 51 40 79 80
Mail: info@bijbuitenpost.nl

Wat anders plannen?

Zakelijk

Proeverijen

Kinderfeestje

Scholen

Loading...