Werken bij Buitenpost

– 2 vacatures open –

– Werken in De Groene Huiskamer? –

Barkeeper – 38 uur

Wie wij zoeken:
Voor de maanden juli t/m september zijn we op zoek naar een barkeeper van 18 jaar of ouder die vriendelijk, gastvrij, creatief, communicatief vaardig, op z’n minst een beetje grappig en flexibel inzetbaar is. Je hebt daarnaast een goed overzicht, oog voor detail en sfeer en kunt uitstekend functioneren binnen een team.

Wat je doet als barkeeper

• Het maken van goede koffies, het tappen van (speciaal)bieren,
het inschenken van onze eigen wijnen of wijnen uit de omgeving en het serveren van allerlei toffe frisdranken.
• Gasten adviseren over alle lekkere dranken die wij in ons assortiment hebben
• Zorgen dat de bar er altijd netjes uitziet
• Ervoor zorgen dat de sfeer in de kas en op het terras goed is

Wat je kan verwachten:
Een leuke, mooie, groene werkplek waar je er samen met collega’s voor zorgt dat iedereen met een grote glimlach het landgoed weer verlaat. Buitenpost is een platte organisatie. Je kan gewoon een biertje drinken met je baas.

Nou, je voelt je aangesproken. Wat nu?
Stuur je CV en motivatiebrief naar

werken@bijbuitenpost.nl

– Werken voor Buitenpost en DAVO? –

Allround Handige Harry of Harriette – 32 uur

Wie wij zoeken:

We zijn op zoek naar een klusman of -vrouw die vriendelijk en communicatief vaardig is. Je hebt daarnaast een goed overzicht, oog voor detail en kunt zelfstandig werken. Je bent gestructureerd en in het bezit van een rijbewijs. Je hebt ervaring met timmerwerk en installatiewerk (in de breedste zin van het woord) en wil graag nieuwe dingen leren. Klussen variëren van het vervangen van sloten tot het bouwen van een veranda. Van het repareren van een kraan tot het ontstoppen van de spoelbak.

 

Wat je kan verwachten:

Je gaat voor onze proeflokalen en Buitenpost alles wat stuk is repareren. Dit betekent dat je naar Twello, Deventer, Arnhem en Zwolle gaat om ons te helpen onze proeflokalen nog mooier, leuker en beter te maken. Je krijgt een klus- en bouwlijst en gaat vervolgens zelf langs de bouwmarkt om alles wat je nodig hebt aan te schaffen.

Heb jij twee rechterhanden? Stuur je CV en motivatiebrief naar

werken@bijbuitenpost.nl

Loading...