Werken bij

Buitenpost

 

Buitenpost is een groene oase waar de natuur met vrije en vriendelijke hand regeert. De perfecte plek om te onthaasten.

Op ons landgoed van tien hectare vind je een bar, maar ook een blotevoetenpad, een camping, een streekwinkel en een tuinderij. We verbouwen onze eigen groenten, fruit en allerlei bijzondere planten.

– Zelfstandig werkend kok –

24 – 38 uur

In onze bar koken we met producten van eigen land en uit de regio. Eten binnen in de kas of buiten in de tuin. In ieder geval omringd door groen. In de zonnige zomermaanden juli en augustus zijn we zeven dagen per week open.

Wat ga je doen

Kok zijn bij Buitenpost is voor elke creatieve kok een droombaan. Je kan hier al je creativiteit kwijt. In de kaart, maar ook in de manier van koken. Niets is te gek. Buitenpost is een vrije plek waar je alles mag doen wat je wil. Je mag op open vuur koken, een varken aan het spit gooien, fermenteren, producten maken voor de winkel: alles kan. We gebruiken alles wat van ons eigen land komt in de keuken. Vanuit de moestuin binnen no time op je bord. Denk mee over het teeltplan voor volgend jaar. We staan open voor nieuwe ideeën en er is geen hiërarchie in de keuken. We schreeuwen niet naar elkaar en je maakt gewoon een werkweek van maximaal 38 uur. Kortom: de droom van elke kok!

Wie wij zoeken

Iemand met ervaring in de keuken die vriendelijk, communicatief vaardig, behulpzaam en op z’n minst een beetje grappig is. Daarnaast kun je uitstekend functioneren onder hoge werkdruk. Als de bonnenprinter begint te ratelen behoud jij het overzicht en raak jij niet in paniek. Een koksopleiding zou fijn zijn, maar is niet essentieel.

Wat je kan verwachten

Een leuke, mooie, prettige en groene werkplek. Je werkt samen met een team van enthousiaste collega’s. Zij werken in de keuken, maar ook achter de bar, bij de receptie en in de streekwinkel. Je salaris is gebaseerd op de horeca cao, afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring. Daarnaast zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden best bijzonder. Naast personeelskorting in onze streekwinkel, horeca en bij DAVO, hebben we namelijk zelfs een personeelscamping!

Wat nu?

Nou, je voelt je aangesproken. Leg uit waarom we op zoek zijn naar jou en stuur dat verhaal naar werken@bijbuitenpost.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Loading...