Veelgestelde vragen

Moet ik betalen voor mijn parkeerplaats?

Nee, we vinden het hartstikke leuk dat je komt. Parkeren is gewoon gratis.

Mag ik mijn hond meenemen naar Buitenpost en op het blotevoetenpad?

Je harige metgezel is, mits aangelijnd, hartstikke welkom. Uitlaten? Dat hebben we het liefste buiten ons terrein, en vergeet dan niet de poepzakjes! Let op: onze vooropgezette tenten en het blotevoetenpad zijn helaas off-limits voor huisdieren. 

Moet ik kaartjes kopen voor het blotevoetenpad?

Ja! Het onderhoud van Buitenpost neemt allerlei kosten met zich mee, dus we vragen je om een ticket te kopen voor het blotevoetenpad. 

Hoe lang duurt het blotevoetenpad?

Het blotevoetenpad is 2,5 km lang. Je kan ‘m in een half uur doen of in drie uur. Dat ligt er volledig aan hoe lang je in de speelvijver blijft hangen!

Mag ik mijn eigen eten meenemen?

Over een koekje voor de kinderen doen we natuurlijk niet moeilijk. Maar over het algemeen geldt dat op onze terrassen en speelweides bij het blotevoetenpad eigen consumpties, koelboxen, lunches, en dergelijke niet zijn toegestaan. Uiteraard is onze horeca en winkel gewoon geopend. Campinggasten mogen natuurlijk eigen eten meenemen. 

Kunnen we naast elkaar staan op de camping?

We hebben een vrij kamperen beleid. Als je vroeg arriveert is het vaak goed mogelijk, maar we kunnen je niet beloven dat je naast elkaar staat. Het voordeel is dat op zo’n kleine camping je altijd dicht bij elkaar staat. 

Hebben jullie ook seizoensplaatsen? 

Nee! We willen graag dat zo veel mogelijk mensen van Buitenpost kunnen genieten, daarom kan je maximaal twee weken aaneengesloten reserveren.

Kan ik de camping afhuren? 

Nee. Buitenpost is voor iedereen, dus we houden de camping niet exclusief voor je vrij. Daarnaast zijn we eerder een rustige plek, dan een nachtclub, dus zien we sowieso liever geen groepen op de camping. Zo komt iedereen fijn aan zijn nachtrust toe. 

Kan ik een een overnachting/diner/blotevoetenpadervaring/cadeaukaart cadeau doen? 

Ja! Bestel dan een cadeaubon door te mailen naar [email protected]

Kan ik trouwen/een feestje geven bij Buitenpost?

We denken graag met je mee, maar kunnen we geen versterkt geluid aanbieden. Meer informatie voor groepen vind je hier.

Ik wil met m’n bedrijf komen, hebben jullie wat leuks?

Absoluut! Jeu de boules, blotevoetenpad, borrelen, noem maar op. Meer info kan je hier vinden. Wil je nou iets wat we (nog) niet aanbieden? In overleg is een hoop mogelijk. [email protected]

Kan ik met m’n school bij jullie terecht?

Dat kan en vinden we leuk! Ons natuureducatieve blotevoetenpad is uitermate geschikt voor scholen.

Loading...