Proeverijen

Bij Buitenpost zijn we nauw verbonden met zowel bier als wijn. Op ons landgoed groeit gerst dat gebruikt wordt in het Buitenpost bier van Deventer speciaalbierbrouwerij DAVO. De brouwer van DAVO, Arnoud, heeft zich naast bier ook verdiept in wijn. Hij werkt samen met zijn team vol passie in de wijngaard. Van de druiven uit de wijngaard maken we onze eigen Buitenpost wijn.  

Leer meer over de DAVO bieren en onze wijnen tijdens een bier- of wijnproeverij. Leuk voor vrienden, familie en collega’s.

Wijnproeverij

Onze één hectare wijn met zes druivenrassen bevindt zich in de kern van ons landgoed. Vanuit de bar is er goed zicht op de wijngaard. De Buitenpost wijnen proef je vanaf 15 personen voor €20,- p.p. op aanvraag en uiteraard met je familie en of bedrijf.

Je krijgt een rondleiding door de wijngaard, charcuterie, tafelwater en de mogelijkheid tot aanschaf van exclusieve Buitenpost wijnen, mits beschikbaar. Als het mooi weer is mag je zelfs even helpen in de wijngaard en waan je je voor even een wijnboer.

Bierproeverij

Proef samen met de brouwer van DAVO drie verschillende DAVO bieren. Ondertussen leer je in anderhalf uur over de geschiedenis en het ontstaan van DAVO en Buitenpost, over de bieren en het brouwproces onder het genot van een bittergarnituur.

Proef onze bieren vanaf 15 personen voor €14,50 p.p. Ben je met minder dan 15 personen, maar wil je wel graag een proeverij? Bestel dan ons DAVO-proefplankje en ontdek zelf de lekkere DAVO bieren.

Laten we wat plannen

We helpen je graag verder om samen wat moois te plannen.

Telefoon: 06 51 40 79 80
Mail: [email protected]

 

Loading...