Over

Buitenpost

 

Het concept

Buitenpost is een 12 hectare groot landgoed in Twello, vlak bij Deventer. Bij ons draait alles om het ervaren van de natuur op zijn best. Dit kan op ons Blotevoetenpad, in de winkel, op de camping en in het proeflokaal van onze speciaalbierbrouwerij DAVO in de kas. Daarnaast zijn we trots op de groenten die we verbouwen in onze eigen moestuinen en op onze zelfgemaakte wijn van druiven uit onze wijngaard.

Voormalig Hof van Twello

Buitenpost is ontstaan vanuit onze droom. We zochten een plek om zelfvoorzienend te leven en wonen. Een versie van deze droom werd werkelijkheid in januari 2021, nadat we het voormalige Hof van Twello overnamen. Ook bij Hof van Twello stonden lokaal en duurzaamheid hoog in het vaandel. Met Buitenpost willen we daar nog een schepje bovenop doen en ons concept uitbreiden. 

Zelfvoorzienend & lokaal

Wij vinden het belangrijk om zelfvoorzienend te zijn waar het kan en daarom zetten we duurzaam en lokaal ondernemen voorop in alles wat we doen. Dit zie je terug aan de producten die we gebruiken en verkopen, en aan de initiatieven die we ondersteunen. Er gebeurt namelijk veel moois om je heen als je goed kijkt.

 

Contact

Heb je een vraag? We helpen je graag aan een passend antwoord.

Loading...