Over Buitenpost

Welkom op Buitenpost, een geweldig landgoed van 12 hectare in Twello, vlakbij Deventer! Bij ons draait alles om ontspanning en avontuur. Beleef hier de natuur in volle glorie.

Veel te doen

Buitenpost is dé plek waar je de natuur volop ervaart. Loop ons avontuurlijke blotevoetenpad, blijf op onze camping, snuffel rond in onze winkel vol lokale producten, en ontdek het proeflokaal van bierbrouwerij DAVO in de kas. En onze trots? Zelfgekweekte groenten uit onze moestuinen en onze eigen heerlijke wijnen van druiven uit onze wijngaard.

Voormalig Hof van Twello

Buitenpost is ontstaan vanuit onze droom. We zochten een plek om zelfvoorzienend te leven en wonen. Een versie van deze droom werd werkelijkheid in januari 2021, nadat we het voormalige Hof van Twello overnamen. Ook bij Hof van Twello stonden lokaal en duurzaamheid hoog in het vaandel. Met Buitenpost willen we daar nog een schepje bovenop doen en ons concept uitbreiden.

Duurzaam en lokaal

Bij Buitenpost gaan we voor duurzaam en lokaal. Kom wat doen biedt een kans voor mensen die het (tijdelijk) niet redden op de arbeidsmarkt. We pakken zo veel mogelijk zelfvoorzienend aan en omarmen lokale projecten die écht wat betekenen. Er gebeurt zoveel moois als je goed kijkt. Beleef bij Buitenpost.

Loading...