Welkom op de website van Buitenpost

Agenda

Start kerstbomen verkoop | 25 november
Zoek je kerstboom uit en lever ‘m weer in na Kerst.

Verkoop wijnranken | 26/27 november
Wegens vernieuwing van de wijngaard zetten we 26 en 27 november een paar oude wijnranken te koop. Klik op de knop voor meer informatie.

Kerstborrelpakketten

Bedank, feliciteer en waardeer met lokaal. Verras je medewerkers met een kerstborrelpakket van Buitenpost als bedankje voor hun inzet. Of misschien wil je je familie en/of vrienden verrassen met een borrelpakket.

DAVO proeflokaal

Kom binnenlopen in ons proeflokaal. Verstop je tussen het groen in een knusse hoek of maak nieuwe vrienden aan de huiskamertafel. Drink onder andere onze bier en dat van lokale brouwerijen en wijn uit de omgeving. Of kies uit een van onze heerlijke wijnen uit eigen wijngaard.

Trek? Onze keuken werkt met verse oogst uit eigen tuin en duurzame producten van lokale boeren, telers en leveranciers.

Blotevoetenpad
Wintereditie

Ontdek de winter bij Buitenpost en ga op avontuur op ons Blotevoetenpad! Dit hoeft natuurlijk niet op blote voeten: schoenen en laarzen zijn toegestaan
(en sterk aan te raden!).

Camping

Je vindt camping Buitenpost op het gelijknamige landgoed, net buiten Deventer. Op Buitenpost staat de natuur centraal. Op het landgoed van 12 hectare vind je naast de camping een Bar, het Blotevoetenpad en de Streekwinkel. Dit alles wordt omlijst door de Tuinderij.

Streekwinkel

In de Streekwinkel koop je verse & lokale producten. Deze producten komen voort uit ambacht en ideologie, waarbij duurzaamheid de rode draad door het geheel is. Kortom: producten waar een goed verhaal aan vast zit.

Wij delen de liefde voor het ambacht en de duurzame ideologie van deze lokale leveranciers en telers. Sterker nog, wij volgen hun voorbeeld op kleine en grote schaal. De producten die hieruit voortkomen, vind je in onze Streekwinkel.

Tuinderij

Onze Tuinderij bestaat uit circa 4 hectare grond waar we met veel zorg aan werken. De groenten, kruiden en vruchten die hier worden geteeld, gaan rechtstreeks naar onze Bar en Streekwinkel. Ook de druiven waar wij heerlijke wijnen van maken, worden in onze eigen wijngaard gekweekt.

Arrangementen

Jouw feest, zakelijke bijeenkomst of familiedag bij Buitenpost? Eet, drink, doe & overnacht op onze prachtige locatie midden in het groen! We denken graag met je mee om jouw dag bijzonder te maken. Klik op de knop hieronder om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die Buitenpost kan bieden.

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag aan een passend antwoord.

Loading...