Eten
Buitenpost staat voor lokaal eten en het liefst van eigen bodem.
Tien hectare grond waar we telen, kweken en oogsten. Rechtstreeks naar je bord.
Dat wat we niet zelf verbouwen of brouwen, komt zoveel mogelijk van lokale leveranciers die, net als wij, oog hebben voor duurzaamheid en ambacht.
Eet smakelijk!
🌱: Vega
Voor bij de borrel
tot 22:00
Notenmix
€5
Bitterballen
€7
met Buitenpost mosterd
Bitterballen vegan🌱
€7,50
van oesterzwam met piccalilly
Sticky spicy chicken
€6
(te bestellen tot 21:00)
Buitenpost Borrelplanken
Te bestellen tot 21:00
Mix
€19,50
wisselend van samenstelling uit de streek Â
Vega🌱
€16
van eigen land of streek, wisselend op basis van het seizoen
*Extra brood
€3,50
Broodplank
€5,50
met dips, boerenboter & olie
Lunch
Brood van Bökkers MölleÂ
van 12:00 tot 15:00
Geserveerd met:
Gerookte zalm rode biet en mierikswortel​
€9,50
Tartaar, ei, rode ui, cornichons en mosterd
€9
Caprese, Twentse buffelmozzarella🌱
met basilicum, tomaat & gedroogde olijf
€7,50
Gerechten
Vandaag bij Buitenpost
Bouillabaisse van snoekbaarsÂ
€17
mosselen en rode poon, geserveerd met brood en rouille
Biet au Vin
€15
geserveerd met parelgort, spinazie en fetakaas
Dagsoep
€8,50
met brood
Burger van rundvlees
€14
met huisgemaakte saus, kaas, tomaat, augurk en sla
+friet
Oesterzwamburger🌱
€12,50
met huisgemaakte saus, kaas, tomaat, augurk en sla
+friet
Bijgerechten
Groenten van eigen land
€5
wisselende bereidingen
Friet
€3,50
met mayonaise
Voor de kleintjes
Kinder flammkuchen
€7,50
met tomaat, kaas en basilicum
Frietjes
€3,50
met mayonaise
Tosti kaas
€4
Zoetekauw?
Bol boerenroomijs
€2,50
kaneel, vanille, aardbei of hazelnoot
Wisselend gebak
€5,50
van de Zoete Geit
Voor onze menukaarten werken we samen met:Â
Bökkers Mölle

Kaashandel De Brink

Buffalo Farm Twente

Nijka kaas

Rungis

Buitenpost oogst

Agio aardappels

De Yperenburg

Slagerij Ter Weele

Buitenpost appels

Brans Deventer

Oans Lettele

Roze Bunker

Guiltea

Manetti

Den Hoek

Gulpener

DAVO bieren
