Kom wat doen

 

Wat is Kom wat doen?

Lukt het jou (tijdelijk) niet om betaald werk uit te voeren, maar wil je wel graag je handen uit de mouwen steken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een fijne en zinvolle invulling van je dag. Dit kan door middel van verschillende overeenkomsten; PGB, WLZ, WMO (via Coöperatie Boer en Zorg) en vrijwilligers.

Per 2022 zijn wij aangesloten bij Coöperatie Boer en Zorg. Dat houdt in dat het mogelijk is voor deelnemers vanuit (WMO) Overijssel en Gelderland om bij ons dagbesteding te krijgen. Een andere indicatie, onderaannemerschap via een instelling of gewoon een heel leuke plek voor vrijwilligerswerk? Wij staan open voor verschillende mogelijkheden.

Wij voeren werkzaamheden op onze akkers, in onze winkel en op het gebied van onderhoud. Hierbij kun je denken aan: wieden, oogsten, schoonmaken, snoeien, vegen, inpakken en geschenkpakketten maken.

Wij werken samen met:

Buitenpost

Buitenpost is een 12 hectare strekkend landgoed in Twello, vlak bij Deventer. Je kan eten en drinken in onze Bar, lopen over het Blotevoetenpad, overnachten op de Camping en groenten van onze Tuinderij en andere lokale producten kopen in de Streekwinkel.

Missie

Bij Buitenpost leer en ontwikkel je door te doen. Op het prachtige terrein zijn er verschillende werkzaamheden, je kan doen wat je leuk vindt. Als je van een uitdaging houdt, ga je aan de slag met iets wat je nog niet kent en graag wil leren. Wij bieden werkzaamheden aan in het groen, winkel en of onderhoud.

Buitenpost is een plek waar je compleet jezelf kan en mag zijn. Dit stimuleren wij door zo goed als mogelijk bij jouw wensen en eigenschappen aan te sluiten. Onze begeleiding wordt daar dan ook op aangepast. We streven samen met jou naar een mooi ontwikkel traject, zodat jij verder groeit naar stabiliteit en/of een verdere loopbaanontwikkeling.

Dagen en tijden

Wij bieden dagbesteding aan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 08:30 uur en 16:00 uur. Dagen en tijden zijn altijd in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid van de plekken.


Begeleiding

Bij Buitenpost word je begeleid door professionals die graag met de voeten in de klei staan. Wij vinden samenhorigheid belangrijk en houden er zelf ook van de handen uit de mouwen te steken. De begeleiding helpt iedere deelnemer bij zijn of haar hulpvraag. Dit spreken we van tevoren met elkaar af in het deelnemersplan. Dit deelnemersplan houden we goed bij en evalueren wij met elkaar.

Contact

Lijkt dit jou leuk of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Loading...