Kom wat doen

Wat is ‘Kom wat doen’?

Is betaald werk (tijdelijk) geen optie, maar ben je wél gemotiveerd om actief aan de slag te gaan? Dan zit je bij ons helemaal goed voor een zinvolle invulling van je dag. We bieden verschillende overeenkomsten aan, zoals PGB, WLZ, WMO (via Coöperatie Boer en Zorg) en ook vrijwilligerswerk.

Sinds 2022 zijn we aangesloten bij Coöperatie Boer en Zorg, waardoor (WMO) deelnemers uit Overijssel en Gelderland bij ons terecht kunnen voor dagbesteding. Of het nu gaat om een andere indicatie, onderaannemerschap via een instelling of gewoon een fantastische plek voor vrijwilligerswerk; bij ons zijn er diverse mogelijkheden.

Wat doen we zoal?  

Op onze akkers, in de winkel en tijdens onderhoud voeren we verschillende taken uit. Denk hierbij aan wieden, oogsten, schoonmaken, snoeien, vegen, inpakken en het samenstellen van geschenkpakketten. 

Onze missie  

Bij Buitenpost leer je door te doen. Op ons groene terrein zijn diverse werkzaamheden en je kiest wat jou aanspreekt. Als je van een uitdaging houdt, duik je in iets nieuws dat je graag wil leren.

Dagen en tijden  

We bieden dagbesteding aan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag, tussen 08:30 uur en 16:00 uur. De dagen en tijden zijn flexibel en afhankelijk van beschikbare plaatsen. We gaan hierover graag met je in gesprek.  

Begeleiding  

Bij Buitenpost word je begeleid door professionals die graag de handen uit de mouwen steken. Samenwerking en gezamenlijkheid staan bij ons centraal. Onze begeleiders ondersteunen elke deelnemer bij hun hulpvraag, vastgelegd in een deelnemersplan dat we regelmatig evalueren en aanpassen.  

Lijkt dit iets voor jou? Neem contact met ons op: [email protected]

 

Loading...