Kinderfeestje

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje? Dan zit je op de juiste plek bij Buitenpost. Op ons avontuurlijke blotevoetenpad kunnen kinderen al hun energie kwijt, terwijl ze ook nog wat leren over de natuur.

Schatzoeken

Vind de schat op het blotevoetenpad! Tijdens deze avontuurlijke en educatieve 2,5 kilometer lange speurtocht vind je de aanwijzingen die jou toegang geven tot de code van de ‘Schat’. De speurtocht duurt ongeveer twee uur.

Onze kinderfeestjes worden georganiseerd van april tot en met oktober op de dagen dat we geopend zijn. In de andere maanden laten we de natuur op ons blotevoetenpad met rust.

Praktische informatie

Het kinderfeestje duurt ongeveer twee uur. Per kind betaal je €10. Hiervoor krijg je een blotevoetenpad ticket, schatkaart en een klein cadeautje als schat in de schatkist.  

Naderhand kunnen de kinderen nog spelen op onze speelweide met speeltoestellen, speelvijver en zandbak. En is er de mogelijkheid om jezelf af te spoelen. Tip: laat alle kinderen een extra setje schone kleren meenemen.

Ons terrein is goed te bereiken met de fiets of auto. Je kunt gratis parkeren en er is een ruime fietsenstalling.

Op onze terrassen en speelweides bij het blotevoetenpad zijn eigen mee gebrachte consumpties, koelboxen, lunches, en dergelijke niet toegestaan. Uiteraard is onze horeca gewoon geopend. Zo proberen we iedereen tot dienst te kunnen zijn en ons terrein netjes te onderhouden.

Naderhand frietjes eten?

Na de speurtocht is er de mogelijkheid om frietjes & snacks te bestellen in de kas of bij frietkraam de Concurrent. Houd er wel rekening mee dat dit afhankelijk is van de openingstijden van onze kas (deze verschillen per seizoen).

Zeker zijn van frietjes? Een reservering kun je maken middels deze link.

Voor vragen of andere wensen kun je contact met ons opnemen. We denken graag met je mee voor een ideale dag.

Laten we wat plannen

We helpen je graag verder om samen wat moois te plannen.

Telefoon: 06 51 40 79 80
Mail: [email protected]

 

Loading...