Kasrestaurant

Eigen oogst op je bord

Eet wat we zelf verbouwen en drink wat we zelf brouwen. In één zin waar Kasrestaurant Buitenpost voor staat. Dat wat wij ’s ochtends uit onze tuinderij oogsten, vind je later op de dag terug op je bord. Dat wat we niet zelf verbouwen of brouwen, komt van lokale leveranciers die, net als ons, oog hebben voor duurzaamheid en ambacht.

Restaurant

We houden van verse en mooie producten met een duurzaam, ambachtelijk en lokaal karakter. Dit zie en proef je terug in het Kasrestaurant op Landgoed Buitenpost.

Het liefst oogsten we alles zelf uit onze eigen tuinderij. Helaas is dit een idealistische gedachte die nu nog niet haalbaar is. Gelukkig kunnen we hierdoor zo nu en dan wel op bezoek bij lokale telers, agrariërs en ambachtslieden die ons de producten leveren die in onze bodem ontbreken.

Bekijk de menukaart voor onze gerechten.

Bar

Kom binnenlopen in de bar. Verstop je tussen het groen in een knusse hoek of maak nieuwe vrienden aan de huiskamertafel. Drink onder andere bier van lokale brouwerijen en wijn uit de omgeving of uit onze eigen wijngaard.

Trek? Onze keuken werkt met verse oogst uit eigen tuin en met duurzame producten van lokale boeren, telers en leveranciers om deze bij jou te stillen.

Openingstijden

Wil je bij ons komen eten met een groep? Neem dan contact met ons op via kas@bijbuitenpost.nl of via telefoonnummer 06 51 40 79 80

Bekijk onze openingstijden via de knop hier onder:

Contact

Eten bij Kasrestaurant Buitenpost? Je kan gewoon online reserveren. In dit geval ontvang je direct een bevestiging van ons en ben je in enkele minuten klaar.

Wil je toch even persoonlijk contact? Geen probleem! Je kan hiervoor onderstaande contactgegevens aanhouden:

Loading...