IJsseltocht

Bierwandeling

 

Terug van weggeweest: onze IJsseltocht. Tijdens deze bierwandeling kom je van alles te weten over Deventer speciaalbierbrouwerij DAVO en ons landgoed Buitenpost. Je leert over de geschiedenis van DAVO, het ontstaan van Buitenpost en over de lokale ingrediënten van de bieren. 

De route gaat langs twee DAVO proeflokalen, waarvan één op ons terrein, in een kas vol met planten. Je kunt de route starten bij DAVO Twello op Buitenpost of bij DAVO Deventer. Je eindigt weer op hetzelfde punt. Kun je meteen DAVO bier proeven.

Route van de bierwandeling

De route is naast informatief ook mooi. Je komt door de binnenstad van Deventer, langs de uiterwaarden van de IJssel en door de vrije natuur. Het is optioneel om met het pontje de IJssel over te steken. In totaal is de wandeling 13 kilometer. Wil je minder ver lopen? Dan kan je ‘m afsnijden en dan kom je uit op zo’n 9,5 kilometer.

De IJsseltocht lopen?

De bierwandeling is gratis verkrijgbaar. In de folder staat de route met informatie. Voor de complete ervaring drink je natuurlijk wel DAVO bier bij één van de proeflokalen. Bekijk voordat je de wandeling loopt de openingstijden van DAVO Twello en DAVO Deventer. 

Nieuwsgierig naar de route?

Loading...