IJsseltocht

Bier en natuur combineren? Tijdens onze bierwandeling ontdek je het verhaal achter Deventer’s eigen speciaalbierbrouwerij, DAVO, én ons groene domein, Buitenpost. Leer over de geschiedenis van DAVO, de wortels van Buitenpost, en de lokale ingrediënten in de bieren.

Bierwandeling

Tijdens de IJsseltocht kom je langs twee DAVO proeflokalen, waarvan één op ons terrein in een kas vol planten. Begin bij DAVO Twello op Buitenpost of bij DAVO Deventer en eindig je wandeling weer op dezelfde plek. Perfect om te eindigen met een (of meer) van de DAVO bieren!

De route zelf is mooi en informatief. Dwaal door de binnenstad Deventer, langs de uiterwaarden van de IJssel, en de vrije natuur. Optioneel kan je met het pontje de IJssel oversteken. De wandeling is in totaal 13 km lang. Minder ver lopen? Snijd de route dan af. Dan kom je op zo’n 9,5 km uit.

Zin om op pad te gaan? Voor een complete ervaring drink je natuurlijk wel DAVO bier bij een van de proeflokalen. Bekijk voor vertrek even de openingstijden van DAVO Twello en DAVO Deventer. 

Loading...