Huisregels

We zijn ervan overtuigd dat jij je gezond verstand prima kan gebruiken. Toch vinden we het belangrijk om een paar zaken extra te benadrukken. Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal kan genieten van Buitenpost, hebben we een paar huisregels opgesteld. We leggen ze graag aan je uit.

Huisdieren

Je harige metgezel is, mits aangelijnd, hartstikke welkom. Uitlaten? Dat hebben we het liefste buiten ons terrein, en vergeet dan niet de poepzakjes! Let op: onze vooropgezette tenten en het blotevoetenpad zijn off-limits voor huisdieren.

Onze dieren

Onze schapen, geiten, katten en konijnen vinden aandacht op z’n tijd best fijn, maar willen met liefde worden benaderd. Voeren is niet nodig; wij zorgen voor hun eten. Aai ze gerust, maar laat ze lekker met hun pootjes op de grond.

Rust & Gezelligheid

Buitenpost is recreatieterrein, maar laten we duidelijk zijn: onze camping is geen feestlocatie. Grote groepen zijn niet toegestaan. Kamperen met een ander gezin? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! 

Muziek

Een vrolijk deuntje via een bescheiden draagbaar luidsprekertje bij je plek? Zeker! Maar wel met de volumeknop op vriendelijk tot maximaal 22:00 uur. Laat de professionele muziekapparatuur en grote luidsprekers maar thuis.

Afval

Wij vinden het fijn dat Buitenpost er mooi en netjes uitziet. We vinden het extra fijn wanneer onze bezoekers daar ook aan bijdragen. Afval kan netjes worden gescheiden bij ons afvalscheidingsstation, gelegen achter het sanitair op de camping. Grof vuil neem je alsjeblieft zelf mee.

Annuleren camping

Binnen 48 uur na het boeken kan je altijd zonder problemen annuleren. Daarna hanteren wij de Recronvoorwaarden, dus is annuleren niet meer kosteloos. Je vindt de voorwaarden hier. Denk voor je boekt even aan een annuleringsverzekering!

Als je wilt annuleren, zoek dan je reserveringsnummer even op en mail ons. In geval van overmacht kunnen we kijken of we de boeking voor je kunnen verplaatsen naar een ander moment in het seizoen. Het kan zijn dat je hiervoor extra geld moet betalen.

Groente, fruit & natuur

Van de druiven in de wijngaard maken wij wijn! Ze smaken het dus het beste in een wijnglas, in de kas. Ook al het andere wat groeit op Buitenpost – groenten, fruit, kruiden, bloemen en bamboe – mag je lekker laten staan waar het thuishoort.

Consumpties

Als daggast vragen we je vriendelijk geen eigen consumpties mee te nemen naar ons terrein. Als campinggast mag je natuurlijk je eigen eten en drinken meebrengen.

Vuur

Een gezellig kampvuur? Dat kan zeker! Gebruik hiervoor een vuurschaal op pootjes, droog hout en zet er even een emmertje water naast. Als er een vuurverbod van kracht is, respecteren we dit verbod. Je mag je eigen vuurschaal en hout meenemen, of pik er (tegen betaling) eentje op bij de winkel.

Autoluw

Bij Buitenpost omarmen we een ontspannen sfeer zonder veel auto’s. In- en uitladen op de camping is geen probleem, maar gedurende de rest van je verblijf vragen we vriendelijk om je auto op de parkeerplaats te laten staan.

Respect

We hebben respect voor elkaar en de prachtige omgeving van Buitenpost. Elk gedrag zoals baldadigheid, pesten of andere ongepaste handelingen zijn niet toegestaan. Niet doen dus. Als je dit opmerkt, vragen we vriendelijk om het aan ons personeel te melden.

Camping huisregels

 • Op camping Buitenpost geldt een vrij kamperen beleid. Dit betekent dat er geen specifieke plek kan worden gereserveerd.
 • Buitenpost heeft 25 plekken beschikbaar, daarom nemen we geen grotere groepen aan dan drie plekken.
 • Kampeermiddelen dienen te worden geplaatst op de aangegeven plekken. Deze worden gemarkeerd met blauwe paaltjes of een door een medewerker aangegeven plek.
 • Op één kampeerplek mag 1 familietent, caravan of camper staan. Daar mag maximaal 1 tweepersoons-koepeltentje worden bijgeplaatst. Wanneer dit aantal wordt overschreden, dient er een extra kampeerplek te worden bijgeboekt.
 • Camping Buitenpost biedt plek aan campers en caravans met een lengte van maximaal 7 meter.
 • Inchecken kan vanaf 14:00 uur, uitchecken dient voor 12:00 uur te worden gedaan. Wil je langer blijven staan, vraag het ons. Een vroege check in of late check uit is op basis van beschikbaarheid. Neem hiervoor contact op met de receptie.
 • Een online geboekte, standaard kampeerplek is inclusief stroom (6 ampère), douche, water, toeristenbelasting en onbeperkt toegang Blotevoetenpad.
 • Parkeren bij de tent is niet toegestaan. Laden en lossen bij de tent is geen probleem.
 • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd en niet tot overlast gevend. Het Blotevoetenpad is hondenvrij.
 • Er dient te allen tijde rekening te worden gehouden met mede-kampeerders. Feesten en/of muziek zijn niet toegestaan. Na 22:00 uur is er rust op de camping.
 • Indien overlast geconstateerd wordt is het personeel leidend en dienen vraagstukken opgevolgd te worden. Het overtreden van de huisregels of het niet opvolgen van aanwijzingen kan leiden tot een waarschuwing, tot het weigeren van de toegang tot de openbare ruimten van camping of tot verwijdering van de camping. Van wetsovertredingen en misdrijven wordt altijd aangifte gedaan bij de politie.
 • Indien je iemand wilt ontvangen is dat geen probleem, gezellig juist! Als je veel mensen wilt ontvangen verzoeken we je vriendelijk naar de bar en / of het terras te verhuizen.
  Bezoek dient zich te melden bij de receptie of bar. Daggasten betalen een bezoekerstarief van € 6 per persoon, waarbij een bezoek aan het Blotevoetenpad inclusief is. 
 • Voor campinggasten geldt eigen gebruik consumptie alleen op de kampeerplekken te nuttigen.
 • Kolen barbecue is alleen toegestaan als de buren er geen last van hebben én alleen als er fase 1 is aangegeven bij www.natuurbrandrisico.nl.
 • Open vuur is toegestaan middels vuurschalen op poten en met een emmer water ernaast. Ook hier geldt; alleen als er fase 1 is aangegeven bij www.natuurbrandrisico.nl.
Loading...