Halloween bij Buitenpost

Spannende tocht en heerlijk diner

Op 27 en 28 oktober organiseert Buitenpost een angstaanjagende spooktocht over het Blotevoetenpad in samenwerking met Stichting Scare Actors. Betreed de ‘Kliniek Buitenpost’, waar het verhaal draait om Professor Craniotomie en zijn patienten. Je kunt op deze dagen ook terecht voor een heerlijk Halloweendiner met lokale producten in de kas van DAVO proeflokaal Twello op het terrein.

Spooktocht

Het verhaal op het Blotevoetenpad gaat dit jaar over Professor Craniotomie, een befaamd hersenchirurg. Geconfronteerd met zijn traumatisch ontspoorde zoon, besloot hij actie te ondernemen. Na jaren van onderzoek creëerde hij met zijn team een baanbrekende operatietechniek voor ontspoorde tbs-patiënten en clowns, de craniobupolaire device implantatie. Het succes dwong hem meerdere klinieken te openen, waaronder de indrukwekkende “Kliniek Buitenpost”. Durf jij het aan? Stap binnen en ontdek het, maak een rondleiding langs deze unieke patiënten. Goed om te weten: de tocht is voor verschillende leeftijden en wordt intenser naarmate het later wordt. Het is eerst een beetje spannend en geschikt voor jongere kinderen, afhankelijk van hoe dapper het kind is. Later op de avond kan de tocht zelfs voor volwassenen eng zijn.

Halloweendiner

Op het terrein kun je in het DAVO proeflokaal in de kas genieten van een speciaal Halloweendiner. Dit culinaire festijn is volledig in lijn met het avondthema en bestaat uit smakelijke gerechten bereid met lokale producten en groenten van eigen bodem.

Reserveren? Je kan via ons reserveer systeem een plek voor 27 of 28 oktober reserveren door de knop te volgen hier onder.

Contact 

Telefoon: 06 51 40 79 80
Mail: info@bijbuitenpost.nl

Loading...