Groepen

Organiseer jouw ideale dag bij Buitenpost! We denken graag met je wensen mee voor een mooie dag. Onze unieke locatie middenin het groen biedt een hoop diverse arrangementen. Leuk voor vrienden, families en collega’s, perfect voor jong en oud.

25 personen of meer? Laten we wat plannen!

Arrangementen

Lunchen, borrelen of dineren? Een bier- of wijnproeverij boeken? Er is een hoop mogelijk. Bekijk via de knop hier onder de uitgebreide arrangementen met prijzen. 

Zakelijk

Op zoek naar een inspirerende plek voor jouw zakelijke bijeenkomst, workshop, congres, vergadering of training? Onze unieke locatie middenin in het groen is hier uitermate geschikt voor. Combineer je bijeenkomst samen met één van de talloze mogelijkheden op ons terrein.

Familiedag

Vier je leukste familiedag bij Buitenpost. Gezellig met de hele familie op pad, leuke activiteiten ondernemen en natuurlijk lekker eten. Kinderen kunnen zich onder andere vermaken op de speelweide, terwijl volwassenen onder het genot van een drankje kunnen bijpraten met elkaar. Voor het organiseren van een familiedag of familiefeest in omgeving Deventer en Twello ben je bij Buitenpost aan het goede adres.

Vriendendag

Organiseer een toffe vriendendag bij Buitenpost. De locatie is zowel geschikt voor een actieve als voor een ontspannen dag. Je kunt meerdere leuke activiteiten bijboeken.

Laten we wat plannen

We helpen je graag verder om samen wat moois te plannen.

Telefoon: 06 51 40 79 80
Mail: [email protected]

 

Loading...