Evenementenlocatie

Op zoek naar een locatie voor een groot zakelijk evenement? Daarvoor is ons terrein van 12 hectare ideaal. Of je nou een plek zoekt voor een markt, congres, sportdag, rally of ander groot evenement, we denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Landgoed

Buitenpost biedt enorm veel mogelijkheden. Je hebt een heel landgoed tot je beschikking dus aan ruimte is geen gebrek. Dat betekent dat je letterlijk alle kanten op kunt. In de kas of juist buiten, bij ons zit je altijd tussen het groen! Ga jij voor duurzaam, lokaal en net een tikje anders? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Onze keuken

Wij houden van verse producten van hoge kwaliteit, met een duurzaam en lokaal karakter. Dat wat wij ’s ochtends oogsten van ons eigen land, vind je later op de dag terug op je bord. …en proef de lokale natuur.

Naast heerlijke (eigen gemaakte) wijnen en een uitgebreid frisassortiment schenken we natuurlijk ook onze DAVO bieren. De gerst waarmee deze bieren gebrouwen worden groeit o.a. op ons eigen land. Lokaler bier ga je niet vinden!

Handige informatie

Capaciteit
Op het terrein van Buitenpost vind je DAVO Proeflokaal Twello. Deze bestaat uit 2 Kasdelen met een eigen terras die perfect te combineren zijn en plek bieden voor al jouw gasten. Nog meer ruimte nodig? Dan betrekken we onze campingvelden bij jouw dag!

Bereikbaarheid
Buitenpost is dichterbij dan je denkt! Vanaf Utrecht sta je binnen een uur al bij ons in de kas. Het landgoed ligt tussen Deventer en Apeldoorn. Dicht bij de A1 en A50 met een ruime gratis parkeerplaats voor auto’s en fietsen.

Laten we wat plannen

We helpen je graag verder om samen wat moois te plannen.

Telefoon: 06 51 40 79 80
Mail: info@bijbuitenpost.nl

Wat anders plannen?

Vergaderlocatie

Activiteiten

Bedrijfsborrel

Loading...