Eet en drink

Op een plek waar zoveel groeit is er ook genoeg te eten en drinken. Het meeste komt van eigen land, al het andere komt zo veel mogelijk uit de regio. Duurzaamheid staat bij ons eten en drinken voorop!

Proeflokaal DAVO Twello 

In de kas op ons terrein vind je het DAVO proeflokaal Twello, één van de vier locaties van bierbrouwerij DAVO. Op de menukaart vind je gerechten vol ingrediënten van eigen land. Daarnaast proef je hier de heerlijke DAVO bieren, onze eigen wijnen of andere bijzondere dranken.

Wijngaard

Onze eigen wijnen worden gemaakt van onze eigen druiven uit de wijngaard. Op deze hectare van Buitenpost staan diverse druivenrassen, waarvan we, afhankelijk van het seizoen, verschillende wijnen maken. Dit gaat voornamelijk om witte wijn en rosé. 

Bier- en wijnproeverij

We verbouwen ons eigen gerst voor bier en hebben we een mooie wijngaard voor onze eigen wijnen. Meer weten of proeven? Boek dan een proeverij. 

Winkel

Het eerste gebouw wat je tegenkomt als je ons terrein oploopt is de winkel. Hier vind je het hele seizoen alles voor de camping, ontbijtspullen, een vuurschaal met hout, speelgoed voor buiten en als het regent ook voor binnen.

Haringen of French Press vergeten? Dat is geen probleem. In onze winkel verkopen wij alles om je kampeerervaring bij Buitenpost zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Vuurtje stoken? Dat kan met onze vuurschaal, te huur in combinatie met hout en aanmaakblokjes. Natuurlijk kan je in de winkel marshmallows kopen om lekker te roosteren. Meer honger? Bij ons haal je de BBQ, kolen en het gereedschap. Hoef jij alleen maar de groente of het vlees te regelen om te en je kan eten. 

Loading...