Diner
Buitenpost staat voor lokaal eten en het liefst van eigen bodem. Tien hectare grond, waar we telen, kweken en oogsten. Rechtstreeks naar je bord. Alle gerechten zijn los te bestellen, maar graag serveren we deze ook in menuvorm. Gerechten met een V zijn vegetarisch, maar ook vegan te bestellen. Mocht je ergens allergisch voor zijn, laat het ons weten. Eet smakelijk!
Vooraf
Charcuterie – 12
Brood met kruidenolie, boerenboter & hummus – 5,50
3 Gangen menu – 35
Voor – 11
Gemarineerde zalm met rode pepers, citrus & venkel
Portobello met pulled jackfruit en blauwe Hollandse kaas (v)
Krokante tortilla met serranoham, hummus, feta & zoetzure ui
Hoofd
Kabbeljauw met rookspek, wijnzuurkool & aardappel-amandelcrème – 24
Kalfslende met paddenstoelen, winterse groenten & rode wijnjus – 17
Bavette, chimichurri & geroosterde groenten – 24
Tarte tatin van witlof, rode ui, peer & pompoenpitten (v) – 15
Geserveerd met:
Gratin van eigen aardappels
Winterse salade
Na – 9
Chocoladecrème met walnoten crumble & kaneelroomijs van melkboerderij Oans Tartelette met specerijen-custard en nougatine
Kleine selectie wisselende Nederlandse kazen
Kinderen
Dunne pizza – 6
Gehaktballetjes met tomatensaus – 7
Kipschnitzel & friet – 8
Hollandse friet met mayonaise – 4,50
Twee bollen boeren roomijs – 3,50