De Groene Huiskamer

Eet wat we zelf verbouwen en drink wat we zelf brouwen

De Groene Huiskamer - Buitenpost

Bar- & Restaurantkas op Buitenpost

‘De Groene Huiskamer’ is de Bar- & Restaurantkas op landgoed Buitenpost. Op Buitenpost staat de natuur op de voorgrond. In de Bar- & Restaurantkas werken we dan ook alleen met producten uit eigen tuin en van lokale boeren, telers en leveranciers. Met respect voor dier, omgeving en land.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Bar- & Restaurantkas de groene huiskamer van landgoed Buitenpost. Niet alleen omdat de Bar- & Restaurantkas centraal gelegen is op het landgoed, maar ook omdat je makkelijk binnenloopt, snel nieuwe beste vrienden maakt en je tegelijkertijd lekker kan terugtrekken tussen het exotische groen.

 

 

De Bar

Kom binnenlopen in de bar. Verstop je tussen het groen in een knusse hoek of maak nieuwe vrienden aan de huiskamertafel. Drink onder andere bier van lokale brouwerijen en wijn uit de omgeving of uit onze eigen wijngaard.

Trek? Onze keuken werkt met verse oogst uit eigen tuin en met duurzame producten van lokale boeren, telers en leveranciers om deze bij jou te stillen.

Bekijk de menukaart voor een kijk op onze bieren, wijnen, dranken, borrelplanken en gerechten.

De Bar - De Groene Huiskamer_2 - Buitenpost
De kas - Buitenpost

Het Restaurant

Dat wat we zelf verbouwen, vind je terug op je bord in het restaurant. Duurzame, eerlijke en verse producten vormen de basis voor onze culinaire inslag. Of je nou binnen in de kas of buiten in de kastuin zit, je eet onder de sterren.

 

 

De Groene Huiskamer - Buitenpost

Openingstijden

‘De Groene Huiskamer’ is volgens de richtlijnen van het RIVM op de volgende tijden geopend:

 

Maandag – gesloten
Dinsdag – gesloten
Woensdag – 15u tot 22u
Donderdag – 15u tot 22u
Vrijdag – 12u tot 00u
Zaterdag – 12u tot 00u
Zondag – 12u tot 22u

Contact

Heb je vragen over ‘De Groene Huiskamer’? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag aan een passend antwoord.

Wat je drinkt - In de kas - Buitenpost
Loading...