De Baan

 

Zin in een leuke activiteit met je vrienden, familie of collega’s? Daarvoor kun je terecht bij de Baan, de nieuwste toevoeging op ons terrein. In de kas vind je een grote baan waar je kunt jeu de boulen of beugelen. De Baan zit aan het DAVO proeflokaal, dus tijdens het spelen bestel je gemakkelijk heerlijk biertjes, (Buitenpost)wijn, fris en snacks. 

Jeu de boules

Jeu de boules ken je waarschijnlijk wel van de Franse camping. Het doel van het spel is simpel: je wil je eigen boules zo dicht mogelijk bij de but gooien. Er is ruimte voor twee jeu de boules spellen tegelijk. We raden aan om dit met maximaal vier tot zes personen per spel te spelen.

Beugelen

Vooral in het zuiden van Nederland, in Limburg en Brabant wordt beugelen veel gespeeld. Wij hebben besloten om dit tactische spel ook naar ons deel van het land te halen. Je speelt het één tegen één of in teams van maximaal vijf personen per team. 

Reserveren?

Wil je jeu de boulen of beugelen? Leuk. Je reserveert de Baan voor €15 per 50 minuten. Wil je langer spelen? Voor €30 reserveer je voor 110 minuten. Dan moet je twee keer een tijdsslot boeken. Met hoeveel mensen je komt maakt niet uit. Heb je een paar wissels? Er is een bar waar je het spel kan bekijken en er staat een tafelvoetbaltafel in de kas.

Loading...