Camping

Op het terrein van Buitenpost vind je onze kleine camping. Vanaf hier geniet je van een prachtig uitzicht op onze wijngaard. Dit is de ideale plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Zet je tent op, adem die frisse lucht in en omarm het buitenleven hier bij ons. Laad even op, weg van de hectiek van alledag. Extra goed: vakantie vieren in Nederland is pas écht duurzaam! Geen lange vluchten, gewoon een kort ritje naar onze camping.

Kampeerplekken

We hebben 22 geweldige kampeerplekken! Perfect voor vouwwagens, caravans, campers (tot 7 meter) en (familie)tenten. Bij ons geldt een vrij-kampeerbeleid, dus een vast plekkie naast elkaar kunnen we niet beloven. Maar hé, op zo’n mini-camping sta je toch lekker knus bij elkaar.

Vooropgezette tenten

Liever wat meer comfort? Kies dan een vooropgezette tent. We hebben twee grote safaritenten, een knusse kleine safaritent en een vintage de Waard tent. Deze grote jongens boek je vanaf twee nachten voor het ultieme glamping gevoel. Echt iets om naar uit te kijken! 

Tarievenlijst

Prijsstellingen, incl. stroom/water/douche/onbeperkt blotevoetenpad:

Kampeerplek

(incl. caravan/camper en 2 personen)

€31 p.n.

De Waard tent
(incl. 1 persoon)

€40 p.n.

Kleine safaritent
(incl. max 2 personen)

€60 p.n.

Grote safaritent
(incl. max 4 personen)

€95 p.n.

Bedlinnen

€12,50 per verblijf

Extra personen

€8 p.p.p.n.

Exclusief toeristenbelasting

€1.50 p.p.p.n.

Feestdagen, Meivakantie en Zomervakantie:

Kampeerplek
(incl. Caravan/camper en 2 personen)

€31 p.n.

De Waard tent
(incl. 1 persoon)

€40 p.n.

Kleine safaritent
(incl. max 2 personen)

€72 p.n.

Grote safaritent
(incl. max 4 personen)

€115 p.n.

Bedlinnen

€12,50 p.p. per verblijf

Extra personen

€8 p.p.p.n.

Exclusief toeristenbelasting

€1.50 p.p.p.n.

Voorzieningen

Bij Buitenpost kan je meer doen dan alleen kamperen. Natuurlijk zijn er ook de essentiële dingen: wc’s, douches – alles binnen handbereik. En voor al je campingbenodigheden en lokale producten ga je naar de winkel op het terrein. Verder hebben we nog een hoop meer te bieden.

Eten en drinken? Snel naar het DAVO proeflokaal op ons terrein. Als campinggast maak je tijdens je verblijf gratis onbeperkt gebruik van het blotevoetenpad. Of reserveer en speel op de overdekte baan een potje jeu de boules of beugelen. Kinderen vermaken zich opperbest op onze natuurlijke speelweide met speelvijver. Tafeltennis of XXL jenga, iemand? Je bent ook niet verplicht om de hele dag bij ons te blijven. Heel Buitenpost uitgespeeld? Er is genoeg te doen in de omgeving.

Loading...