Blotevoetenpad

 

*NIEUW*
Blotevoetenpad fan? We bieden een strippenkaart aan voor €50, dan bespaar je weer €10. Hiermee kun je tien keer het Blotevoetenpad lopen. Strippenkaart vol? Lever hem in bij ons proeflokaal en krijg een gratis portie bitterballen. De strippenkaart is te koop bij de receptie.

Het Blotevoetenpad

Loop 2,5 kilometer op je blote voeten over het landgoed. Voel het gras, de modder en het zand tussen je tenen. Op het Blotevoetenpad ontdek je de natuur op een avontuurlijke manier. Leuk voor jong, leuk voor oud!

Het Blotevoetenpad op landgoed Buitenpost leidt je langs je verschillende obstakels. Balanceer op het wilgenpad, loop door het moeras en vind je weg door het bamboebos.

Nadat je het Blotevoetenpad hebt gelopen, rust je lekker uit in onze Bar: hier zit je in een kas tussen de exotische planten. Of geniet van de zon op ons terras. Voor de kleintjes is er ook een kinderspeelplaats met dierenweide aanwezig.

Het Blotevoetenpad is het perfecte uitje voor het gezin, voor avontuurlijke ‘grote kinderen’, of voor een feestje.

Faciliteiten

Voordat je het Blotevoetenpad betreedt, heb je de mogelijkheid om waardevolle spullen in een kluisje op te slaan. Een sleutel hiervoor haal je bij onze Streekwinkel. Per kluisje betaal je €5. Wanneer je de sleutel weer terug inlevert, ontvang je €4 retour.

Honden zijn welkom op ons pad

Je viervoeter is ook van harte welkom op ons pad. Wel graag kort aangelijnd zodat andere wandelaars er geen last van kunnen ervaren.

Kinderfeestjes

Vind de schat op het Blotevoetenpad! Tijdens deze 2,5 kilometer lange speurtocht vind je de aanwijzingen die jou toegang geven tot de ‘Schatkist’.

Naderhand is er de mogelijkheid om frietjes & snacks te bestellen in onze Bar. Houd wel rekening met de openingstijden van de Bar. Wil je zeker zijn, bel ons op 0651407980 of reservereer via de website.

De arrangementen zijn te boeken van april t/m oktober.

Schatzoeken

  • Blotevoetenpad ticket
  • Schatkaart met potloodje
  • Klein cadeautje als schat in de schatkist
  • Duur: 2 uur

Prijs per kind (ouder dan 3 jaar): € 10

Tickets en prijzen

Een ticket is €6 per persoon en kinderen tot 3 jaar lopen het pad zelf gratis. Je kunt online een ticket boeken (en deze laten scannen bij de Streekwinkel) of je koopt deze ter plekke.

Groepen vanaf 20 personen ontvangen een korting van 20% per ticket.

Openingstijden

Openingstijden kunnen afwijken. Bekijk onze openingstijden via de knop hieronder:

Contact

Heb je vragen over ‘Het Blotevoetenpad’? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag aan een passend antwoord.

*Telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden.

Loading...