Blotevoetenpad

Avontuurlijk ingesteld? Trap je schoenen maar uit, want ons blotevoetenpad is wel 2,5 kilometer lang. Wat staat je te wachten? Modder, check. Verschillende uitdagende obstakels, check. Je komt door ons moeras, bamboebos en zelfs door de wijngaard.

Dus, laat de kinderen ontdekken, laat de volwassenen zich weer even kind voelen of laat groepen hun teamgeest op een unieke manier versterken. Het avontuur wacht op jou!

Let op! Een deel van het moeras op het blotevoetenpad is momenteel helaas onbegaanbaar vanwege hoog water. 

 

Natuureducatie

Op ons blotevoetenpad ontdek je de natuur op een bijzondere manier. Langs het pad vind je informatiebordjes over de planten en dieren bij Buitenpost. Loop blootvoets langs kleurrijke bloemen en leer over de beestjes die er wonen, zoals vogels en insecten.

Natuureducatie is van groot belang, omdat het helpt begrijpen waarom de natuur zo speciaal is en hoe we deze kunnen beschermen. Door kennis te vergaren over de aanwezige planten en dieren, leren we beter voor de natuur te zorgen. Het blotevoetenpad biedt niet alleen plezier, maar ook een gelegenheid om te leren en te genieten van de natuur om ons heen, vooral voor de kinderen die hier veel wandelen!

Praktische informatie

  • Prijs: €6
  • Kinderen onder de 3 gratis
  • Kluisje: €1
  • Borg kluisje: €4
  • Openingstijden

Goed om te weten

Op ons blotevoetenpad zijn honden helaas niet welkom. Om de boel schoon te houden, vragen we je om Fikkie dit keer thuis te laten. Ondanks dat we ons pad graag schoon houden, is één ding zeker. Jij wordt met alle modder sowieso een beetje vies op het blotevoetenpad! Maar maak je geen zorgen, we hebben een plekje om na afloop je voeten af te spoelen. En als je liever schoenen draagt vanwege de kou, is dat helemaal prima. Bedenk wel dat ook je schoenen wat vies worden.

Groepen

Op zoek naar een leuk avontuur voor een groep? Zoek niet verder! Ons blotevoetenpad is perfect voor allerlei groepen – van energieke kinderfeestjes en uitjes met de schoolklas tot families die samen willen ontdekken en zelfs bedrijven die op zoek zijn naar een uniek teamuitje. We denken graag met je mee! Klik hier voor meer informatie.

Loading...