Blotevoetenpad

 

Het Blotevoetenpad

Loop 2,5 kilometer op je blote voeten over het landgoed. Voel het gras, de modder en het zand tussen je tenen. Op het Blotevoetenpad ontdek je de natuur op een avontuurlijke manier. Leuk voor jong, leuk voor oud!

Het Blotevoetenpad op landgoed Buitenpost leidt je langs je verschillende obstakels. Balanceer op het wilgenpad, loop door het moeras en vind je weg door het bamboebos.

Nadat je het Blotevoetenpad hebt gelopen, rust je lekker uit in onze Bar: hier zit je in een kas tussen de exotische planten. Of geniet van de zon op ons terras. Voor de kleintjes is er ook een kinderspeelplaats met dierenweide aanwezig.

Het Blotevoetenpad is het perfecte uitje voor het gezin, voor avontuurlijke ‘grote kinderen’, of voor een feestje.

Faciliteiten

Voordat je het Blotevoetenpad betreedt, heb je de mogelijkheid om waardevolle spullen in een kluisje op te slaan. Een sleutel hiervoor haal je bij de receptie in onze winkel. Per kluisje betaal je €5. Wanneer je de sleutel weer terug inlevert, ontvang je €4 retour.

Op onze terrassen en speelweides bij het Blotevoetenpad zijn eigen mee gebrachte consumpties, koelboxen, lunches, en dergelijke niet toegestaan. Uiteraard is onze horeca gewoon geopend. Zo proberen we iedereen tot dienst te kunnen zijn en ons terrein netjes te onderhouden.

Kinderfeestjes

Vind de schat op het Blotevoetenpad! Tijdens deze 2,5 kilometer lange speurtocht vind je de aanwijzingen die jou toegang geven tot de ‘Schat’.

Naderhand is er de mogelijkheid om frietjes & snacks te bestellen in de kas. Houd wel rekening met de openingstijden van het proeflokaal.

Let op: De arrangementen zijn in verband met drukte tot 15 juli te boeken. Daarna kun je de schat weer zoeken vanaf 10 september tot en met oktober. Tussen 10 juli en 10 september een kinderfeestje geven? Geen probleem. Het Blotevoetenpad is op zichzelf al een leuke activiteit! Neem daarna lekker plaats op het terras.

Schatzoeken

  • Blotevoetenpad ticket
  • Schatkaart met potloodje
  • Beloning bij vinden van de schat
  • Duur: 2 uur

Prijs per kind (ouder dan 3 jaar): € 10

Tickets en prijzen

Een ticket is €6 per persoon en kinderen tot 3 jaar lopen het pad zelf gratis. Je kunt online een ticket boeken (en deze laten scannen bij de receptie in de winkel) of je koopt deze ter plekke.

Groepen vanaf 20 personen ontvangen een korting van 20% per ticket.

Dit cadeau geven? Bestel dan een cadeaubon door te mailen naar [email protected]

Openingstijden

Openingstijden kunnen afwijken. Bekijk onze openingstijden via de knop hieronder:

Contact

Heb je vragen over ‘Het Blotevoetenpad’? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag aan een passend antwoord.

*Telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden.

Loading...