Bedrijfsborrel,
lunch of -diner

Een succesvolle lancering, een perfecte samenwerking, of iets anders vieren. Soms is het fijn om even weg te zijn van je normale werkplek. Voor deze momenten kun je bij ons terecht voor een lekkere borrel of een goed diner. Gezellig proosten samen met je collega’s.

Uitgebreide borrelkaart 

In het DAVO proeflokaal zit je in een verwarmde kas vol met planten. We hebben acht biertaps en nog meerdere, ook alcoholvrije, bieren in de koelkast. Verder is er een uitgebreide wijnkaart. Daarnaast kun je natuurlijk kiezen uit een ruim assortiment fris. Op de menukaart staan borrelplanken met onder andere op biologische wijze geteelde groenten van eigen land en andere lokale producten. Wil je precies weten wat we hebben? Bekijk dan onze borrelkaart.

Bedrijfslunch of -diner

Eerst lunchen voordat je gaat borrelen? Dat is natuurlijk geen probleem. Kies een van onze luxe broodjes met lokale producten en groenten van eigen land. Liever dineren? Ons aanbod is afhankelijk van het seizoen. Bekijk hier onze huidige menukaart.

Groepsactiviteit

Wil je voor of na je borrel nog wat doen? Boek dan een bedrijfsborrel in combinatie met een van onze activiteiten. Ga bijvoorbeeld dansen tijdens een silent disco, bieren en wijnen ontdekken tijdens een proeverij, jeu de boulen of beugelen of doe een andere teambuildingsactiviteit.

Zakelijk borrelen vlakbij Deventer?  

Buitenpost is hiervoor de ideale locatie. Wil je jouw borrel combineren met één of meerdere activiteiten op ons terrein? We stellen graag samen met jou de perfecte dag samen. Neem vrijblijvend contact op met ons op voor vragen of meer informatie. 

Laten we wat plannen

We helpen je graag verder om samen wat moois te plannen.

Telefoon: 06 51 40 79 80
Mail: [email protected]

Wat anders plannen?

Evenementenlocatie

Activiteiten

Vergaderlocatie

Loading...