Bar Buitenpost

Eigen oogst op je bord

Eet wat we zelf verbouwen en drink wat we zelf maken. Dat is waar Buitenpost voor staat.

Na een fantastisch start met Buitenpost, gaan we er in 2022 ook weer waanzinnig jaar van maken. We hebben zin in komend seizoen.

De bar is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. We schenken met alle liefde een heerlijke wijn of ijskoud biertje voor je in. Met onze befaamde borrelplanken met eigen en lokale producten smaakt de borrel nog lekkerder. Ook kun je kiezen uit een wisselend assortiment van heerlijke taartjes. Kom gerust aanwaaien, er is altijd wel een plekje vrij op ons terras!

Er is bij Buitenpost nog veel meer te doen. We zien je graag bij de Streekwinkel, op de Camping, het Blotevoetenpad of in de zon op het terras van onze receptie.

Tot snel!

 

Menu

Onze keuken beweegt met de seizoenen mee. We werken zoveel mogelijk met oogst uit eigen tuin en kas. Mooie en verse producten, geteeld met respect voor de natuur: en dat proef je!
Ook aan ons drankaanbod besteden we veel aandacht. Combineer de bieren van DAVO of één van onze heerlijke wijnen met de (inmiddels beroemde) Buitenpost borrelplank. Helemaal voor jezelf of om met elkaar te delen. Puur genieten dus.

Bekijk het menu om te zien wat het land je dit seizoen te bieden heeft.

Iets te vieren?

Jouw bruiloft, feest, zakelijke bijeenkomst of familiedag bij Buitenpost? Eet, drink, doe & overnacht op onze prachtige locatie midden in het groen! Klik op de onderstaande knop om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die Buitenpost kan bieden. We denken graag met je mee om jouw dag, event of feest bijzonder te maken.

Teelt & Leveranciers

Vanaf 2022 gaan we nog meer groenten en fruit zelf telen! De opbrengst van ons land zullen we gebruiken in onze keuken en verkopen in de Streekwinkel. We hebben beschikking over één hectare moestuin, een kruidentuin en bijna 200m2 teeltkas.

Zowel in de kas als in de volle grond verbouwen we groenten en kruiden. Dit doen we met respect voor de natuur en uiteraard zonder bestrijdingsmiddelen. Ook onze dranken komen voor een groot gedeelte van eigen land. Er zijn wijnen uit eigen wijngaard, fruitsappen van onze eigen bomen en verse kruiden voor in je thee.

Wij streven naar duurzaamheid en korte lijntjes tussen producent en consument. Daarom werken we samen met lokale boeren, telers en leveranciers die, net als wij, oog hebben voor duurzaamheid en lokale ambacht.

Klik hier om te zien met wie wij allemaal samenwerken.

Openingstijden & Contact

Bekijk onze openingstijden via onderstaande knop.

Eten bij Bar Buitenpost? Wees welkom! Reserveer online en ontvang direct een bevestiging.
 
Wil je langskomen met een grote groep of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee.
Loading...