DAVO proeflokaal Twello

Eigen oogst op je bord

Eet wat we zelf verbouwen en drink wat we zelf maken.

Wij houden van verse producten van hoge kwaliteit, met een duurzaam en lokaal karakter. Dat wat wij ’s ochtends oogsten van ons eigen land, vind je later op de dag terug op je bord. Wees welkom in ons proeflokaal of op het terras en proef de lokale natuur.

Er is bij Buitenpost nog veel meer te doen. We zien je graag bij de Streekwinkel, op de Camping, het Blotevoetenpad of in het proeflokaal.

Tot snel!

Menu

Onze keuken beweegt met de seizoenen mee. We werken zoveel mogelijk met oogst uit eigen tuin en kas. Mooie en verse producten, geteeld met respect voor de natuur: en dat proef je!
Ook aan ons drankaanbod besteden we veel aandacht. Combineer onze DAVO bieren of één van onze heerlijke wijnen.

Bekijk het menu om te zien wat het land je dit seizoen te bieden heeft.

Bieren

We hebben een wisselende taplijst met onze eigen gebrouwen bieren en dat van andere bevriende brouwers. Ook hebben we een wijnassortiment met eigen gemaakte wijn. En nog veel meer.

Teelt & Leveranciers

Vanaf 2022 zijn we nog meer groenten en fruit zelf gaan telen! De opbrengst van ons land zullen we gebruiken in onze keuken en verkopen in de Streekwinkel. We hebben beschikking over één hectare moestuin, een kruidentuin en bijna 200m2 teeltkas.

Zowel in de kas als in de volle grond verbouwen we groenten en kruiden. Dit doen we met respect voor de natuur en uiteraard zonder bestrijdingsmiddelen. Ook onze dranken komen voor een groot gedeelte van eigen land. Er zijn wijnen uit eigen wijngaard, fruitsappen van onze eigen bomen en verse kruiden voor in je thee.

Wij streven naar duurzaamheid en korte lijntjes tussen producent en consument. Daarom werken we samen met lokale boeren, telers en leveranciers die, net als wij, oog hebben voor duurzaamheid en lokale ambacht.

Klik hier om te zien met wie wij allemaal samenwerken.

Openingstijden & Contact

Bekijk onze openingstijden via onderstaande knop.

Eten bij DAVO Twello? Wees welkom! Reserveer online en ontvang direct een bevestiging.
 
Wil je langskomen met een grote groep of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee. 
 
*Telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden.
Loading...