Baan

De baan is een overdekte ruimte in de kas bij Buitenpost! Compleet zelfgebouwd, gemaakt van hergebruikte spoorbielzen. Hier draait het om puur plezier met vrienden, familie of collega’s. Speel jeu de boules of ga een potje beugelen in een gezellige, altijd droge omgeving. Ideaal om te genieten van deze klassieke spellen, ongeacht het weer.

Jeu de boules

Jeu de boules ken je waarschijnlijk wel van de Franse camping. Het doel van het spel is simpel: je wil je eigen boules zo dicht mogelijk bij de but gooien. We raden aan om dit met maximaal zes personen per spel te spelen.

Beugelen

Vooral in het zuiden van Nederland, in Limburg en Brabant, wordt beugelen veel gespeeld. Wij hebben besloten om dit tactische spel ook naar ons deel van het land te halen. Je speelt het één tegen één of in teams van maximaal vijf personen per team.

Reserveren?

Wil je jeu de boulen of beugelen? Leuk! Je reserveert de baan voor €20 per 50 minuten. Wil je langer spelen? Voor €40 reserveer je voor 110 minuten. Dan moet je twee keer een tijdsslot boeken. Met hoeveel mensen je komt maakt niet uit. Heb je een paar wissels? Er is een bar waar je het spel kan bekijken en er staat een tafelvoetbaltafel in de kas.

Loading...