Iets vieren bij

Buitenpost?

Jouw feest, zakelijke bijeenkomst of familiedag bij Buitenpost? Eet, drink, doe & overnacht op onze prachtige locatie midden in het groen! We denken graag met je mee om jouw dag bijzonder te maken. Klik op een van de links hieronder om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die Buitenpost kan bieden.

Zakelijk

In onze Bar is ruimte genoeg om je collega’s te ontvangen en in een inspirerende, groene omgeving te kunnen vergaderen. Daarnaast is onze locatie uitermate geschikt om een bedrijfsfeest of teamuitje te organiseren. Van teambuilding in de kas tot Silent Disco in het bamboebos, alles is mogelijk bij Buitenpost. 
 
Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

Familie

Op zoek naar een fijne locatie om een leuke familiedag of juist een heel weekend te organiseren? Wees dan welkom bij Buitenpost. Er is bij ons voor alle leeftijden wat te doen of te beleven.

 Loop samen het blotevoetenpad, leef je uit met onze boerenspellen, geniet van een heerlijke lunch en blijf vooral gezellig slapen bij ons op de camping!

Bruiloft

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzondere locatie. En die hebben we bij Buitenpost!
 
Trouw tussen het groen in onze kas of juist buiten, met je voeten in het gras. Festivalsfeer, goed eten & drinken, midden in de natuur én de mogelijkheid voor jou en je gasten om te blijven overnachten.
 
Dat is wat je bij Buitenpost kunt verwachten. We denken graag met je mee om jullie dag nóg specialer te maken.

Scholen

Neem je klas of hele school mee naar Buitenpost, daar is elk seizoen wat te doen!
Wij bieden een mooie combinatie van natuureducatie en avontuur, geschikt voor alle leeftijden.

Loop bijvoorbeeld samen het Blotevoetenpad, neem een kijkje in de tuinen waar we onze eigen groenten verbouwen, of maak gebruik van de sport en spelmogelijkheden die wij kunnen organiseren.

Neem contact met ons op en we maken er samen een mooie, leerzame dag van!

Jouw feest

Reden voor een feestje en nog op zoek naar een unieke locatie om dit te kunnen vieren?

De mogelijkheden bij Buitenpost zijn eindeloos en zorgen voor een feest om nooit meer te vergeten.

Bij ons vind je een ongedwongen festivalsfeer, midden in het groen. Geniet samen met je gasten van een heerlijk diner in het kasrestaurant of juist midden in onze wijngaard. Kom dansen onder de sterren met je Silent Disco koptelefoon op, onder het genot van onze eigen wijnen, DAVO bieren of juist een goede cocktail. Wij organiseren graag het ideale feest voor jou!

Bier- & wijnproeverijen

Ook is het mogelijk om wat van de beste bieren of wijnen te komen proeven met je beste vrienden op Buitenpost.

Kijk hier onder voor de mogelijkheden.

Loading...