Arrangementen

Welkom bij Proeflokaal DAVO Twello! In onze kas vind je een prachtige groene omgeving, ideaal om samen met je vrienden, familie of collega’s te borrelen, lunchen en dineren. We reserveren graag een tafel voor jou en je gasten, binnen in onze (verwarmde) kas! Hieronder vind je de mogelijkheden. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Buitenpost is in het hoogseizoen geopend van woensdag tot en met zondag. In het laagseizoen zijn we open op vrijdag, zaterdag en zondag. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Op maandag en dinsdag is ons proeflokaal altijd gesloten. In het laagseizoen kunnen we, in overleg, op woensdag en donderdag speciaal voor jou en je gasten opengaan. Hiervoor vragen we per dagdeel locatiehuur. Locatiehuur Kasdeel: €500,- per dagdeel (Alleen buiten openingstijden) Let op: Tijdens openingstijden zijn er geen exclusieve ruimtes beschikbaar.

Vergaderarrangement:

Koffie/thee/water, voor bij de vergadering: €4,50 p.p. p.u.
Huur TV scherm incl. statief: €100,- per dag. (Alleen beschikbaar i.c.m. locatiehuur)
Extra TV scherm: €250,- per dag. (Alleen beschikbaar i.c.m. locatiehuur)
Maak je gebruik van één van de onderstaande arrangementen? Dan hebben we twee weken van tevoren het definitieve aantal personen dat we kunnen verwachten nodig. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Luncharrangement:

(Mogelijk vanaf 25 personen à €17,50 pp)

Twee belegde broodjes, met vers brood. Keuze uit vlees en/of vegetarisch broodbeleg. Daarnaast serveren we een huisgemaakte quiche, passend bij het seizoen, vers handfruit en onbeperkt sap en water. Wil je er soep bij, gemaakt met ingrediënten van ons eigen land? Dat kan voor een meerprijs van €4,50 p.p.

Borrelarrangement:

(Mogelijk vanaf 25 personen à €10,- p.p.)

Goed gevulde borrelplanken om te delen met koude en warme hapjes, zoals kaas, charcuterie, zuur, nootjes en bitterballen. Ook vegetarisch te bestellen. Uit te breiden met een broodplankje met huisgemaakte dips à €4,50 p.p.

Diner:

(Mogelijk vanaf 25 personen à €25,- p.p.)

Kom je met meer dan 25 personen? Geniet dan van onze oogsttafel! Deze bestaat uit soep vooraf en aansluitend diverse gerechten om samen te delen. Alles gemaakt met seizoensgebonden producten, liefst van eigen land of uit onze kas. Uit te breiden met een broodplankje met huisgemaakte dips à €4,50 p.p. Afsluiten met een heerlijk dessert? Dat kan voor een meerprijs van €7,50 p.p. Met meer dan 75 personen zetten we graag een oogstbuffet voor je klaar.

BBQ:

(Mogelijk vanaf 40 personen à €35,- p.p.)

Een rijkelijk gevuld wisselend BBQ pakket van 400 gram vlees. Hierbij komen bijpassende gerechten van de barbecue, zoals gepofte aardappels, gemarineerde maïskolven en knolselderijsteaks. De BBQ is zelfservice. De tafel wordt compleet gemaakt met een bloemkool- en groene salade.

De zoete plank:

(Mogelijk vanaf 25 personen à €4,00 pp)

Goedgevulde wisselende plank met allerhande zoetigheden om te delen.

Drankmogelijkheden

Dorst? We bieden verschillende mogelijkheden:

  • Afkoop: Een vaste prijs voor deze dranken: 25 cl DAVO + Gulpener tapbier, pils, huiswijn, frisdrank, warme drank en alcoholarm (Surf Pro en Jever Fun) Mogelijk vanaf 25 personen met een minimale afname van 3 uur. Eerste uur: €12,50 p.p. Daaropvolgende uren: €7,50 p.p.
  • Nacalculatie: Wij openen een rekening op jouw naam en jij en je gasten bestellen aan de bar. Drankkeuze in overleg.
  • Budget: Geef je budget door aan de bar en het personeel geeft een seintje als het maximale bedrag bijna bereikt is. Als het budget op is dan wordt de rekening gesloten.
  • Munten: 1 munt staat gelijk aan 1 consumptie. Hiermee kunnen je gasten aan de bar een drankje bestellen. Deze dranken slaan wij aan op de rekening en kunnen na afloop betaald worden. Drankkeuze in overleg. Een munt heeft géén vaste waarde.

Let op: Verspilling is zonde, bestel niet meer dan je op kan!

Activiteiten

Activiteiten zijn op het terrein van Buitenpost mogelijk in overleg:

  • Blotevoetenpad: Loop 2,5 kilometer op je blote voeten over het landgoed en ontdek de natuur op een avontuurlijke manier. Kosten: €6,- p.p. Vanaf 20 personen krijg je 20% korting.
  • De Baan: Kom gezellig beugelen of jeu de boules spelen! Baanhuur, inclusief materiaal: €20,- per uur.
  • Bierproeverij: Mogelijk vanaf 10 personen á €15,- p.p. Onder begeleiding van meesterbrouwer Arnoud proef je 3 soorten DAVO-bier en je krijgt een bittergarnituur.
  • Wijnproeverij: Mogelijk vanaf 10 personen á €25,- p.p. Onder begeleiding van onze wijnkenner proef je 3 soorten wijn, inclusief charcuterie en tafelwater. Daarbij neem je een kijkje in de wijngaard. Je hebt hierna de mogelijk om exclusieve Buitenpost wijnen te kopen.
  • Workshop wijngaard: Mogelijk vanaf 10 personen á €32,50 p.p. Onder begeleiding van onze wijnmaker proef je 4 soorten wijn, krijg je een clinic verzorging en onderhoud van de wijngaard (1 uur) + een rondleiding, charcuterie, tafelwater en mogelijkheid tot aanschaf exclusieve Buitenpost wijnen.

Goed om te weten:

We zijn bij DAVO Twello gek en zuinig op de natuur, op ons terrein passen daarom geen ballonnen, confetti, partypoppers en dergelijke. En slingers, die mag je ook lekker thuis ophangen! Versterkte muziek is niet mogelijk bij ons in de kas. Wij houden onze overige gasten én de buren graag te vriend. Natuurlijk zorgen we wel voor fijne achtergrondmuziek.

Betaling:

Indien je een definitieve boeking wil plaatsen en het offertebedrag bedraagt meer dan €5000,- dan vragen wij een aanbetaling van 30%. Hiervoor versturen wij een factuur. Op de dag zelf maken wij een rekening voor je aan. Deze kan je na afloop afrekenen aan de bar met pin of contant. Liever op factuur betalen? Dat kan! Graag ontvangen wij van tevoren de factuurgegevens inclusief emailadres en eventuele kostenplaats. Hiervoor hanteren we een betalingstermijn van 7 kalenderdagen. Als het factuurbedrag minder dan €250,- bedraagt, rekenen wij €20,- administratiekosten.

Laten we wat plannen

We helpen je graag verder om samen wat moois te plannen.

Telefoon: 06 51 40 79 80
Mail: [email protected]

 

Loading...