Agenda Buitenpost

Paasbrunch

9 april vanaf 10:30

Kom gezellig met je familie en vrienden Pasen vieren bij Buitenpost. Op eerste paasdag, 9 april, organiseren we een paasbrunch in het DAVO proeflokaal, een groene kas vol exotische planten, op ons terrein. Reserveer nu een plek via de knop hieronder.

Extra leuk: tijdens de paasbrunch kunnen kinderen gratis paaseieren zoeken. Er is één gouden ei verstopt op het terrein. Lever dit ei in bij de bar en krijg een heel seizoen gratis toegang tot het Blotevoetenpad voor 1 persoon.

Lentebierfestival

22/23 april

Na groot succes herhaald. De tweede editie van het Buitenpost Lentebierfestival komt eraan! Op 22 en 23 april vieren we feest op ons campingterrein. Met heel veel bier van bevriende brouwers, muziek, lokaal eten, barbecues en meer.
22 april van 14:00 tot 22:00.
23 april van 13:00 tot 20:00

Koningsdag kleedjesmarkt

27 april 10:00-16:00

Op Koningsdag organiseert Buitenpost dit jaar weer een Kleedjesmarkt voor jong en oud. Neem je eigen kleedje mee en kom samen met je vrienden of ouders je tweedehands én zelfgemaakte spulletjes verkopen.

Wijnfestival

24 juni

Diverse Nederlandse wijnhuizen brengen meer dan veertig soorten wijn naar ons terrein. Met lekkere eetkraampjes en toffe muziek. Meer hier over binnenkort, op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief onder aan de pagina.

Into The Mud

12 augustus

Into The Mud komt terug naar ons terrein voor een tweede editie. Een muziekfestival met een smerig randje. Je kan de moshpit in duiken of juist rustig surfen op de muziek. Meer informatie hier over volgt, op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onder aan de pagina.

Loading...