Afwasser en
frituur chef

Afwasser en Chef Frituur –

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de maanden mei tot en met augustus 2023. Vanaf 1 mei is het DAVO proeflokaal op Buitenpost in Twello vier dagen in de week open; woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. In de zonnige zomermaanden juli en augustus zijn we vijf dagen per week open (woensdag tot en met zondag). Lijkt het je wat om te werken op een plek waar je altijd omringd bent door het mooiste groen? Lees dan vooral verder.

Wat ga je doen

Deze functie bestaat uit twee belangrijke onderdelen waarmee je onze keuken ondersteunt. Allereerst zorg je er als afwasser samen met je collega’s voor dat de keuken en het servies altijd schoon zijn. Daarnaast word jij onze Chef Frituur. Als je afgelopen zomer bij Buitenpost bent geweest, heb je hem vast wel eens zien staan: De Concurrent. De Concurrent is een frituurwagen die op de speelweide staat. Deze moet je zelfstandig kunnen draaien. Dat wil zeggen, bestellingen opnemen, klaarmaken en afrekenen. Omdat deze functie bestaat uit twee verschillende taken, zul je niet altijd alleen maar afwassen of alleen maar frituren, maar kunnen we dit onderling afwisselen.

Wie wij zoeken

We zoeken iemand van minimaal 16 jaar oud die allereerst vriendelijk is, maar ook communicatief vaardig. Verder moet je zelfstandig kunnen werken en vinden we het belangrijk dat jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Daarnaast ben je behulpzaam, op z’n minst een beetje grappig en kun je uitstekend functioneren onder hoge werkdruk. Horeca-ervaring is niet essentieel. Alles wat je moet weten, gaan we je leren.

Wat je kan verwachten

Een leuke, mooie, groene werkplek waar je er samen met collega’s voor zorgt dat iedereen met een grote glimlach het landgoed weer verlaat. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd, natuurlijk in overeenstemming met de horeca cao.

Wat nu?

Nou, je voelt je aangesproken. Wat nu? Stuur je motivatiebrief naar werken@bijbuitenpost.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 april. 

Loading...