Activiteiten

Wil je na je vergadering nog wat doen? Boek dan een zakelijk arrangement in combinatie met een van onze activiteiten. Ga bijvoorbeeld dansen tijdens een silent disco, bieren en wijnen ontdekken tijdens een proeverij of jeu de boulen of beugelen op de Baan.

Energie teveel of werken aan teambuilding? We bieden ook diverse sport en teambuildingsactiviteiten aan in samenwerking met Ultimate Adventures.

Wijn- en bierproeverijen

Bij Buitenpost zijn we nauw verbonden met zowel bier als wijn. Op ons landgoed groeit gerst wat gebruikt wordt in het Buitenpost bier van Deventer speciaalbierbrouwerij DAVO. De brouwer van DAVO, Arnoud, heeft zich naast bier ook verdiept in wijn. Hij werkt samen met zijn team vol passie in de wijngaard. Van de druiven uit de wijngaard maken we onze eigen Buitenpost wijn.

Bierproeverij

Proef samen met de brouwer drie verschillende DAVO bieren. Ondertussen leer je over de geschiedenis en het ontstaan van DAVO en Buitenpost, over de bieren en het brouwproces.

Wijnproeverij

Proef samen met de wijnbouwer drie van onze eigen wijnen en één andere Nederlandse wijn. Tijdens de proeverij krijg je onderanderen een rondleiding door onze wijngaard en leer je over onze wijnen.

Jeu de boules en beugelen

In de kas van Buitenpost vind je de Baan. Hier kun je ouderwets jeu de boules spelen of authentiek Limburgs beugelen. Een leuke en gezellige activiteit samen met je collega’s.

Teambuildingsactiviteiten

Een leuke en gezellige activiteit samen met je collega’s op ons 12 hectare terrein tussen het groen is alles mogelijk. Hier voor werken we samen met Ultimate Adventures.

  • Boogschieten 
  • Steppen Archery
  • Tag Team Games 2.0 
  • Team Challenge 
  • Team Update 
  • Abseilen en klimmen 

Teamactiviteiten vlakbij Deventer  

We stellen graag samen met jou de perfecte dag samen. Neem vrijblijvend contact op met ons op voor vragen of meer informatie.

Laten we wat plannen

We helpen je graag verder om samen wat moois te plannen.

Telefoon: 06 51 40 79 80
Mail: info@bijbuitenpost.nl

Wat anders plannen?

Evenementenlocatie

Vergaderlocatie

Bedrijfsborrel

Loading...